Bissone, Switzerland - 22 May 2009: Street workers pouring cement with a pump into a highway construction at Bissone on Switzerland

Suksesi i juaj në gjetjen e një vendi pune, është edhe suksesi ynë

 

Gjetja e një vendit të duhur pune që ju e kërkoni dhe dëshironi, paraqet një gurthemel të rëndësishëm për karrierën dhe të ardhmen tuaj. Kërkesat në rritje për punësim në sektorin e ndërtimtarisë në  EU, veçanërisht në Gjermani  është një rast i volitshëm që Ju ta gjeni vendin e duhur të punës. Përvoja, Kontaktet dhe shërbimet tona ju garantojnë shërbime cilësore në plotësimin e dëshirave tuaj si dhe realizimin e suksesshëm të ndërmjetësimit të punës.

 

Rrethanat e fundit ekonomike në shtetin gjerman kanë ndikuar në rritjen e kërkesave për punëtor, inxhinier dhe njerëz të specializuar në sektorin e ndërtimtarisë. Ne ju ofrojmë mundësinë që Ju të përfitoni nga këto zhvillime pozitive.

 

Me ne hapi i parë ёshtё më i lehtë sa që ju mendoni.

 

Na kontaktoni dhe do të bindeni se hapi i parë drejt punësimit tuaj është më i thjeshtë se sa që ju e mendoni .

Përmes bisedës me ju vendosim se cila është  mënyra e përkrahjes sonë për ndërmjetësimin e vendit tuaj të punës

Gjatë fazës sё aplikimit për marrjen e lejes sё punës, bashkëpunojmë  me punёdhёnёsin tuaj tё ardhshëm pranë autoriteteve në Gjermani dhe EU.

 

Ju këshillojmë dhe përcjellim gjithë kohën sa zgjasin procedurat dhe proceset e konkurrimit për punësim